PERBANDINGAN PENERAPAN PROGRAM PENDIDIKAN INKLUSI DI TAMAN KANAK-KANAK SEKOLAH ALAM BANGKA BELITUNG DAN TAMAN KANAK-KANAK ABABIL PANGKALPINANG - Fhatri, Zonalisa (ICEJ : Islamic Childhood Education Journal, 2022)
aaa